Bäst bingo för alla!

Bingo online

Vissa spel känner man mer respekt för än andra och det beror i första hand om hur länge de har funnits och om de fortfarande är lika populära som alltid. Ett spel som vi har respekt för är bingo eftersom det har på något sätt alltid funnits där och hela tiden förnyar sig på olika sätt för att tilltala nya grupper. Mycket har hänt sen spelet kom till Sverige på 60-talet. Det användes mest till att locka spelare till olika organisationer och klubbar för att dra in pengar till deras kassor, och det fungerade eftersom bingo alltid förde människor samman. Se bara hur galet det var när Loket hade bingolotto på TV4. Nästan alla familjer samlades framför tv:n på lördagen klockan 18:30 för att spela tillsammans. Mycket har hänt sedan dess och idag så har bingo även kommit till en ny nivå, du kan även spela bingo på nätet.

Här kan du spela spännande bingo med högst bonusar just nu:

Bingosajt Vårt betyg Insättningsbonusar Spela!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Det som skiljer sig i första hand är att du inte har en bingobricka i papper, utan du spelar med en bricka på din dator istället. När du blir medlem brukar du ofta få en så kallad välkomstbonus. Detta är gratis pengar att spela för. Att spela bingo online är faktiskt också mycket roligare eftersom det finns flera olika varianter av bingon att välja mellan. Först så har vi den gamla och klassiska varianten som spelas än idag, och det är klassisk bingo. Du känner säkert igen bingobrickan där du har ett rutmönster med nummer och texten BINGO högst uppe. Det sker utrop som ”Bertil4” och under bokstaven B så markerar du nummer 4. Spelet fortsätter tills du eller någon har fem nummer i rad och säger då högt BINGO! Du kan bli ensam vinnare eller vinna samtidigt med andra. Vissa omgångar kan också sluta utan att någon vinner, och en ny omgång startar.

Att spela bingo online ger dig också bingo som variantbingo vilket skiljer sig på sättet hur du får bingo. Det påminner om den klassiska bingo men här kan du även ha fem nummer i rad lodrätt, vägrätt eller diagonalt på din bingobricka. Det gör så klart att dina chanser ökar när du spelar variantbingo på nätet. Den andra typen som är väldigt populär är mönsterbingo där du har en bingobricka med ett mönster. Utrop sker precis som vanligt och skillnaden är att istället för att få rader av nummer så skall ett mönster fyllas i. Det kan vara allt från en blomma till en bil eller bokstav. Mönstret på bingobrickan brukar vara svagt markerat och när alla nummer är ifyllda så säger du högt BINGO!

Att spela bingo online ger dig fler variationer och det finns även 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo att välja mellan. Eftersom bingo är ett sällskapsspel så brukar det även finnas ett inbyggt chattsystem där alla medlemmar kan chatta med varandra och känna gemenskap precis som i bingohallen, men det blir så klart mer roligare. Bingo på nätet är det nya sättet att spela bingo på, och du har inget att förlora eftersom du får även gratis pengar att spela för när du blir medlem i form av en härlig bonus. Här kan du läsa mer om bonuskoder.

Hitta kul spel hos!